Мери

26 години, Гевгелија – Важно ми е да има страст помеѓу нас, нема физика без хемија. ?

Јасна

26 год., Скопје – имам вишок енергија, а мојот дечко ги запоставува моите потреби. Сакам сè – орален, анален… Пратете ми порака, ќе одговорам чим можам. Само авантура и апсолутна дискреција.

Викторија

27 години. Скопје. Студирам и сакам да излегувам. Ако си за добра забава јави се. Во саботите и неделите сум слободна. Без обврски и тешки приказни.

Благица

19 Охрид. Сакам некој секси маж да ми ја одземе невиноста ?

Маја

Мамина и татина размазена девојка. Барам дечко кој ќе ми ги исполни сите желби и ќе ми ги спушти ѕвездите од небо. Дали постои денес некој таков?

Анета

29 год од Прилеп. Излегов од долга врска која беше монотона, сакам нешто ново. Барај ме !

Ирена

32. Кичево – Сакам секс нормално, но сакам да најдам фин дечко и за муабет и за зезање. Обожавам да играм карти, прифакам секаков предизвик!

Марина

Барам огнен брачен пар за повремено дружење во нејзината викендичка

Скопје – Битола – Куманово – Прилеп – Тетово – Охрид

 • Собираме огласи од Македонија
 • Членството во клубот е бесплатно
 • Првиот контакт е бесплатен
 • Бидете пристојни – девојките бираат
 • Проверени лични огласи
 • Само за постари од 18 год!
 • Огласи бесплатно на емаил
 • Контакт преку мобилниот телефон
 • Гарантираме анонимност
 • Флерт или жешки разговори
 • Пријателство
 • Контакт без обврски и авантура

Скопје – Битола – Куманово – Прилеп – Тетово – Охрид

 • Собираме огласи од Македонија
 • Членството во клубот е бесплатно
 • Првиот контакт е бесплатен
 • Бидете пристојни – девојките бираат
 • Проверени лични огласи
 • Само за постари од 18 год!
 • Огласи бесплатно на емаил
 • Контакт преку мобилниот телефон
 • Гарантираме анонимност
 • Флерт или жешки разговори
 • Пријателство
 • Контакт без обврски и авантура

Јована

54, Teтово. За вистинската љубов никогаш не е доцна…

Наташа

Си расположен да свршиш на мојот секси задник?

Лина

48години Кумановка. Важно ми е да има страст помеѓу нас, нема физика без хемија. ?

Лина

23 години, Штипјанка. Сакам големи курови да ми ја затнат устата. Пушам перфектно. 

Лидија

Тотално откачена девојка спремна на се заради лоши девојки и по некој надарен младич.

Кика

Цел живот студенка, од Велес. Живеам во студентски и нема кој да ме дупи ?

Марија

51 год., од Берово. Работам продавачка во бутик и сакам да се дружам после работа

Сузе

Осамена вдовица веќе неколку години, недопрена од машка рака. 44 години, Скопје.

Како функционира нашата услуга?

Ние собираме лични огласи од девојки и жени од Македонија. Имаме голем број на огласи кои не се прикажани на сајтот и од ден на ден списокот е сè поголем и поголем.

За да контактирате со некоја девојка од огласот потребно е да кликнете на нејзината слика и да ги следите упатствата.

Нашиот сервис обезбедува анонимност на корисниците. Огласите се бесплатни!

Како функционира нашата услуга?

Ние собираме лични огласи од девојки и жени од Македонија. Имаме голем број на огласи кои не се прикажани на сајтот и од ден на ден списокот е сè поголем и поголем.

За да контактирате со некоја девојка од огласот потребно е да кликнете на нејзината слика и да ги следите упатствата.

Нашиот сервис обезбедува анонимност на корисниците. Огласите се бесплатни!

Коментари

Сајтот е лудница. Исконтактирав една мачка, треба да се видиме у петок.
23.03.2020. • 16:22 • by Димче

Поздрав за мојата Славица. Те љубам тамо кај што највеќе сакаш! 🙂

21.03.2020. • 23:30 • by Ацо

Супер сте! Се запознав со две девојки оваа недела. Идеме на кафенце, па ќе видиме… Фала што постоите.
20.03.2020. • 03:15 • by Петар